Nieuws

Nieuw bij schoonheidssalon Marja's Beauty-Service: ZOYA Nagellak!

Waarom ZOYA nagellak? 
Deze nagellak bestaat uit een unieke samenstelling en is BIG10Free. Dit houdt in dat het vrij is van schadelijke chemicaliën: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. Deze schadelijke chemicaliën kunnen in de bloedbaan terecht komen en je hormoonhuishouding verstoren. Daardoor is het ook helemaal veilig als je zwanger bent!

De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij. Door het Color Lock System blijft de nagellak tot wel 10 dagen mooi zitten op natuurlijke nagels en heeft het de glans van gellak. Daarnaast kunt u het gemakkelijk zelf verwijderen met remover.

 

 

Zeeuwse cosmeticalijn bij schoonheidssalon 
Marja's Beauty-Service, Z-Life!

Z-life Cosmetics uit Domburg is een innovatief cosmeticamerk dat op basis van pure Zeeuwse grondstoffen een bijzondere productlijn voor u heeft ontwikkeld. Door het gebruik van de extracten van Lamsoren en Zeekraal, Mosselschelpen, Oester DNA, Herderstasje en Akkerpaardenstaart in onze producten levert Z-life een echte bijdrage aan de verbetering van uw kostbare huid. 

De Zeeuwse grondstoffen in de producten zijn uitgebreid getest en hebben een bewezen krachtige antibacteriële, beschermende en huidherstellende werking. Wij werken met respect voor mens en milieu. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen.

U kunt genieten van een Zeeuwse gezichtsbehandeling bij Marja's Beauty-Service. Wilt u meer informatie over de Zeeuwse behandeling? Klik dan hier. Wilt u nog meer weten, dan kunt u altijd bellen of mailen! 

Ook kunt u de producten van Z-Life bestellen in Marja's Beauty-Shop.

 

© Copyright Marja’s Beauty-ServiceTechnische implementatie: Provicom Multimediadiensten