Nieuws

Nieuwe behandeling: Natural Beauty! 

Deze nieuwe behandeling is van begin tot het einde volledig natuurlijk. Daardoor zijn de producten die worden gebruikt tijdens de behandeling geschikt voor huiden die heel gevoelig zijn of geirriteerd zijn, zelfs die bijna niks kunnen verdragen. Ook word deze behandeling geadviseerd voor huiden die te maken hebben met rosacea of zelfs acne rosacea. De producten zal de huid kalmeren. 
Omdat er geen gebruik is gemaakt van PEG, minerale oliën, synthetische kleurstoffen en geuren, noch parabenen, bent u verzekerd van een 100% natuurlijke behandeling. 

Tijdens de behandeling word er gebruikt gemaakt van pure algen. Een nieuw, specifiek ontworpen en zorgvuldig bewerkingsproces zorgt voor het behoudt van de natuurlijke actieve ingrediënten van de algen; dus alle heilzame en genezende eigenschappen van de algen worden behouden. 
De algen worden geweekt in de eigen algenfarm van Rosa Graf in Namibië waar uitsluitend dames werkzaam zijn en geen kinderen. Ook krijgen ze hiervoor een normaal salaris. De algen worden handmatig geplukt, gedroogd en eventueel gemalen. Op deze wijze hebben de producten geen vervelende vis-geur. 

 

 

 

ZOYA Nagellak!

Waarom ZOYA nagellak? 
Deze nagellak bestaat uit een unieke samenstelling en is BIG10Free. Dit houdt in dat het vrij is van schadelijke chemicaliën: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. Deze schadelijke chemicaliën kunnen in de bloedbaan terecht komen en je hormoonhuishouding verstoren. Daardoor is het ook helemaal veilig als je zwanger bent!

De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij. Door het Color Lock System blijft de nagellak tot wel 10 dagen mooi zitten op natuurlijke nagels en heeft het de glans van gellak. Daarnaast kunt u het gemakkelijk zelf verwijderen met remover.

 

 

Zeeuwse cosmeticalijn bij schoonheidssalon 
Marja's Beauty-Service, Z-Life!

Z-life Cosmetics uit Domburg is een innovatief cosmeticamerk dat op basis van pure Zeeuwse grondstoffen een bijzondere productlijn voor u heeft ontwikkeld. Door het gebruik van de extracten van Lamsoren en Zeekraal, Mosselschelpen, Oester DNA, Herderstasje en Akkerpaardenstaart in onze producten levert Z-life een echte bijdrage aan de verbetering van uw kostbare huid. 

De Zeeuwse grondstoffen in de producten zijn uitgebreid getest en hebben een bewezen krachtige antibacteriële, beschermende en huidherstellende werking. Wij werken met respect voor mens en milieu. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen.

U kunt genieten van een Zeeuwse gezichtsbehandeling bij Marja's Beauty-Service. Wilt u meer informatie over de Zeeuwse behandeling? Klik dan hier. Wilt u nog meer weten, dan kunt u altijd bellen of mailen! 

Ook kunt u de producten van Z-Life bestellen in Marja's Beauty-Shop.

 

© Copyright Marja’s Beauty-ServiceTechnische implementatie: Provicom Multimediadiensten